Kryesia

Lulzim Basha                     Kryetar

Edi Paloka                           Nënkryetar

Edmond Spaho                  Nënkryetar

Arben Ristani                     Sekretar i Përgjithshëm

Sekretariatet

Fatbardh Kadilli
Burimet Njerëzore

Enno Bozdo  
Organizmi

Ivi Kaso
Zgjedhjet

Grida Duma  
Marrëdhëniet me Publikun

Valbona Mezini  
Organizatat Partnere

Nevila Xhindi  
Shoqëria Civile

Gert Bogdani  
Marrëdhëniet me Jashtë

Ervin Salianji
Aksioni Qytetar

Besart Kadia
Sipërmarrja e Lirë

Departamentet

Suzana Guxholli
Energjia dhe Burimet Natyrore

Ervin Minarolli  
Infrastruktura dhe Transporti

Enkelejda Sallaku    
Bujqësia, zhvillimi rural, peshkimi dhe agroindustria

Endri Hasa
Shoqëria e Informacionit

Florion Mima
Ekonomia dhe tregu

Sherefedin Shehu
Financat publike, Tregu bankar financiar dhe jo bankar

Jemin Gjana
Kontributet Historike

Kastriot Sulka
Punësimi dhe Cështjet Sociale

Bardh Spahia
Emigracioni dhe Diaspora

Enkelejd Alibeaj
Siguria, Rendi Publik, Lufta kundër Krimit

Endira Bushati
Administrata Publike

Eduard Halimi
Drejtësia dhe Cështjet Ligjore

Lealba Pelinku  
Antikorrupsioni, Aksesi Publik në Shërbime dhe
Transparenca në Qeverisje

Tomorr Alizoti  
Përndjekurve Politikë

Besnik Aliaj
Planifikimi dhe Zhvillimi Urban

Enri  Çeno
Të drejtat e njeriut dhe liritë themelore

Ardian Turku
Pushteti Vendor dhe Administrimi i Territorit

Jamarbër Malltezi
Ambjenti, Pyjet dhe Turizmi

Luciano Boci
Arsimi, Shkenca dhe Inovacioni

Arben Skenderi  
Kultura, Rinia dhe Sporti

Tritan Shehu
Shendetësia

Laura Vorpsi  
Integrimi Europian

Kreshnik Collaku  
Politika e Jashtme

Avenir Peka
Siguria Kombëtare

Gent Malko
Pronat

Kryesia
Grupit Parlamentar

Albana Vokshi
Kryetar, Komisioni per Punen dhe Çeshtjet Sociale

Genc Pollo
Kryetar, Komisioni i Medias dhe Edukimit

Majlinda Bregu
Kryetar, Komisioni per Integrimin Europian

Oerd Bylykbashi 
Nenkryetar, Komisioni per Çeshtjet Ligjore

Aldo Bumci  
Nenkryetar, Komisioni per Politiken e Jashtme

Flamur Noka 
Nenkryetar, Komisioni per Sigurine Kombetare

Genc Ruli 
Nenkryetar, Komisioni per Veprimtarite Prodhuese

Ridvan Bode
Nenkryetar, Komisioni per Ekonomine dhe Financat

Jorida Tabaku 
Zedhenese e Grupit Parlamentar

Gent Strazimiri  
Sekretar i Grupit Parlamentar

Arben Imami                         Kryetar i bordit të fondacionit për Liri dhe Demokraci

Halim Kosova                       Komisioni i etikës dhe integritetit

Belind Këlliçi                         Kryetar i Forumit Rinor

Ina Zhupa                               Zëdhënëse e Partisë Demokratike

Voltana Ademi                      Kryetar i bashkisë Shkodër

Bashkim Shehu                    Kryetar i bashkisë Kukës

Fran Frrokaj                          Kryetar i bashkisë Lezhë