Të reja

Çdo qytetar, i majtë apo i djathtë, fiton me kauzën e kësaj lëvizje popullore

Lulzim Basha bashkëbisedim për gjendjen e sotme dhe rolin e gruas në shoqëri në ditën e 64 të qëndresës për zgjedhje të lira e të ndershme   Paraditen e 64 të protestës në sheshin e lirisë, qytetarët bashkëbiseduan me Lulzim ...

ME SHUME