Të rejat e fundit

prononcim 26 tetor

Vetëm në  Tetor  janë kapur 7 ton drogë në Itali, 5 ton në Greqi  dhe 15 ton në Shqipëri

Basha: Kush hesht për drogën, nuk i bëhet vonë për Shqipërinë ose është i korruptuar Në mbledhjen e grupit u diskutua për gjendjen e rënduar në vend, e cila ka ardhur në përkeqësim edhe gjatë kësaj jave. Unë, deputetët, demokratët, ...

ME SHUME